Lilleby


Navigationskurser hos Folkuniversitetet!


Folkuniversitetet anordnar kurser i navigation och maskinkunskap.

Se nedan den text som de skickat till oss och passa på att anmäla er!


/StyrelsenVi på Folkuniversitetet har ett brett utbud av navigationskurser både på plats och på distans. Allt från Förar-, Kustskeppar- och Utsjöskepparintyg till Maskin- och Fartygsbefäl. Vi vill nu erbjuda medlemmarna i er båtklubb 10 % rabatt på kursavgiften till valfri kurs under perioden 18/1 -16 till 30/6 -16. För att få rabatt bokar de sig via vår webb: www.folkuniversitetet.se och uppger "rabatt 10% båtklubb" i kommentarsfältet. Observera att rabatten enbart gäller på kurser som arrageras av Folkuniversitetet i Göteborg, och att erbjudandet bara gäller för en kurs per person.


Nya hamnen tar fart!


I början på vecka 8 börjar Marinetek arbetet med att montera Y-bommar på bryggorna A, E och F.

Några veckor senare påbörjas arbetet med att sjösätta våra nya bryggor B och C som det också ska monteras Y-bommar på.

När de nya bryggorna ska sjösättas kommer markplanen kring kranen att nyttjas och det är då avgörande att denna plats inte ockuperas på något sätt.

 

För att arbetet ska fortskrida på ett säkert och effektivt sätt är det mycket viktigt att låta dem arbeta ifred utan glada tillrop, tips och frågor.

Vänligen respektera detta./Styrelsen

Anmälan till arbetsdagar den 8:e och 9:e april!


Lördagen och söndagen den 8:e och 9:e april ska vi gemensamt ta hand om vår hamn och bland annat röja efter vintern samt färdigställa vår nya hamn inför sjösättningen!

Tiden är 10-15 båda dagarna.

Korv och bröd kommer att finnas.


Anmäl er genom att skicka ett email till ola.liander@gmail.com.

Meddela vilken av dagarna ni kommer om ni inte kan båda dagarna.

Skriv också total längd och bredd på den båt du har.


Välkomna!!!


/Styrelsen

Klubben behöver Din hjälp!


Lilleby båtklubb drivs strikt ideellt och är därför beroende av att alla drar sitt strå till stacken. Vill du hjälpa oss att hjälpa dig?

Naturligtvis vill du det! Kontakta oss antingen via något av telefonnumren på kontakt-sidan eller skicka ett email till styrelsen@lillebybk.org.