medlem

Bli medlem i Lilleby Båtklubb


Vi har kölista för att bli medlem i Lilleby Båtklubb och till våra Sommar samt Vinterplatser. Är du intresserad, skicka ett mail till styrelsen@lillebybk.org så återkommer vi med mer information.


Följande mått är max vad båten får vara:

Djupgående: 1.30 meter

Bredd: 3.0 meter

Totallängd: 9.30 meter.

Obs att för båtar längre än 8,50m i totallämgd tillämpas en extra längdavgift.

Det är endast ett fåtal platser som har rum för stora båtar. Hamnkapten fördelar platser efter behov. Ingen medlem har en permanent plats. 

Avgifter

Se sidan Info

Köregler för medlemskap i Lilleby båtklubb

 

Förutsättningar

Lilleby båtklubb erbjuder medlemskap i turordning till den som har stått i kön längst tid och har en båt som passar med måtten på den båtplats som är ledig. Medlemskap erbjuds inte för båt, där måtten är större än vad platsen är avsedd för.

 

Ansökan

Varje ansökan om medlemskap i Lilleby båtklubb behandlas av styrelsen vid ett ordinarie möte.

- Du placeras i kön efter att din ansökan godkänts av styrelsen.

- Du ska ange för vilken båtstorlek och vilken båttyp som du söker medlemskap för.

- Du ska ange dina kontaktuppgifter i samband med din ansökan. (*)

- Köavgift tillämpas.

- För att behålla din plats i kön måste du betala köavgift varje år. (**)

- Ansökan är personlig och kan inte överlåtas.

 

(*) Om du flyttar, eller byter kontaktuppgifter, är det viktigt att du meddelar Lilleby båtklubb, eftersom dessa inte uppdateras automatiskt.

 

(**) Avregistrering från köplats sker om du inte, inom fastställd tid, betalar köavgift. Detta innebär att du inte längre har kvar din plats i kö. Du kan inte få tillbaka din köplats om du skulle anmäla dig till kö igen, utan börjar då samla ny kötid.

 

Så fördelas platserna

Lilleby båtklubb erbjuder medlemskap i turordning till den som har stått i kön längst tid och har en båt som passar med måtten på den båtplats som är ledig. Medlemskap erbjuds inte för båt, där måtten är större än vad platsen är avsedd för. Medlemskap erbjuds heller inte till den som inte svarar på det erbjudande som skickas ut.

 

Du tappar inte din köplats om du tackar nej till, eller inte svarar på, ett erbjudande om medlemskap i Lilleby båtklubb men du placeras automatisk i en inaktiv kö. Inaktiv kö innebär att du inte kommer att få fler erbjudande om medlemskap innan du meddelat oss att du vill aktivera din köplats igen.

 

Reservation

Lilleby båtklubb förbehåller sig rätten att pröva om det är möjligt att hantera den båt som angivits i köansökan vid erbjudande av medlemskap.